Wednesday 5 June 2013

Lazy day

Hommik hakkas meil alles kella 1 ajal, ise ka ehmusime, et nii kell juba nii palju, kui ärkasime. Vedelesime veel niisama ja kella 2 paiku sõime hommikust. Avastasime, et meil on siin eraldi külmakapid ehk siis pere oma ja meie oma. Meie omasse ostavad nad meile hommikusöögiks vajalikke asju ja täna siis otsustasime, et sööme ära pudingud, mis on seal juba 4 päeva seisnud. Mari vaatas veel igaks juhuks kuupäeva ega halvaks pole läinud ja jeeeeesus need pudingud kestavad detsember 2013ni. Jap insane... I know :D Aga maitse oli ikka päris hää. Sõime hommikusöögi ära ja ikka mega väss oli peal, aga võtsime end kokku ja läksime veel kord Bromleysse oma cv-sid andma. Läks päris hästi ja saime mõned ilusti ära antud. Halb asi on praegu see, et meil pole inglismaa telefoni numbrit ja nad ei taha väga meile eesti numbrile helistada, nii et siis homme peame kindlalt endale ühe numbri muretsema. Enne koju tulekut käisme veel Sainsbury'st läbi, et õhtuks midagi osta. Mari tahtis kangesti pakimakarone proovida, nii et 30 sendi eest ostime endale 2 pakki makarone, praegu sööme neid ja võib öelda, et kui raha otsa saab siis nendega elaks ära küll.
Koju jõudes koristasime LÕPUKS toa ära, sest see nägi välja siin elaks kaks really dirtyt meest. JÄIKS :D Nüüd kõik tips-tops. Õhtul teeme veel lihaseid, kui jaksame ja vaatame filmi. 
Aaa jaaa, meil käib siin naabruskonnas ringi jäätiseauto ja saab ta lihtsalt kinni peatada ja osta masinajäätist. Kui me esimest korda kuulsime jäätiseauto heli, olime mõlemad köögis ja tegime kohvi endale, lihtsalt järsku mõlemad vaatsime üksteisele otsa ja reaalne movie hetk oli, nii creepy. See auto heli sarnaneb mängutoosi helile ja reaalne tunne oli, et see heli tuli elutoast kuna see mängib lihtsalt nii kõvasti. hahahah xxx

Love always
Eliise 
Our ice cream car :)


 

No comments:

Post a Comment