Monday 3 June 2013

Job seeking

Neljas päev....mõtlesime, et võtame siis veits vabamalt ja ootame tööpakkumisi. Otsustasime eile õhtul, et magame pikalt, aga ärkasime ikka juba 10 ajal, sest õues oli sjuuper ilm ja tuba oli liiga valge magamiseks, no tegelt 10 h und tuli ära. Hommikusöök oli nagu ikka, sõime lihtsalt kõike, mis leidus. Ja see ei ole võimalik, aga kõik inglismaa toidud on säilitusaineid täis. Võime vabalt osta mõne saia ja see kestab kuuaega, nii et säilib täiesti pehmena :D MIRACLES.  Pärast söömist päevitasime kaks tundi, ja see päike on lihtasalt nii intensiivne, et yeeiii yeeii põlesime ilusti punaseks. Tegime ka mõned skype kõned ja lõpuks suundusime Bromley'sse. Nii mõnna linn on, kõik on rahulik ja kõike leidub. Leidsime mõned pubid ja cafe'd ning andsime oma CV'sid, nii loodame, et võetakse ühendust. Saime ka London Pub companyst tööpakkumise, aga halb on natuke see, et see töö on Oxfordi lähedal ja sinna nii halb saada, ehk siis tegelt see tähendab seda, et me peame Bromley'st ära kolima. Väga ei taha, aga eks näib, loodame ikka, et me saame mõne töö Bromley'sse või Londonisse.  Lähipäevil selgub, mis meist saab.
Bromley's jõime veel starbucksi ja ostsime mõned vajalikud asjad primarkist ja sainsburyst ( viimane hästi mõnus toidupood).
Nüüd oleme kodus ja lebotame. Õhtuks ostsime endale Ben and Jerry'st- Blondie brownie maitselist ja hakkame kohe The big wedding't vaatama. Just casually !!
Me loodame et teil sajab palju vihma või siis põlete  ilusti krabideks :D

Love always
Eliise


No comments:

Post a Comment